torsdag 19. august 2010

Børste støv av bloggen!

Nå fant jeg ut at det virkelig er på tide å børste litt støv av denne bloggen igjen.
Har ikke hatt noe særlig inspirasjon til å skrive her på lenge, men nå har jeg plutselig fått flere ideer til bloggposter!

Så framover kommer det innlegg om litt av hvert, blant annet en oppdatering om hvordan det går med Florida-sparingen, etpar skryteinnlegg om noen gøyale ting vi gjorde i sommerferien, og så har jeg tenkt å bedrive litt reaksjonær matblogging! Reaksjonær i den forstand at jeg nok ikke kan hamle opp med de mange superfancy matbloggene med glossy speilrefleksbilder av de lekreste og mest avanserte retter som nettet mer eller mindre flommer over av, men av og til hender det at også jeg begår matretter i kjøkkenet mitt som smaker ganske så godt. Og sånt kan det jo bli blogg-innlegg av.

I den forbindelse ser jeg også for meg at det blir nødvendig med et reklameinnlegg om en viss genial homeparty-artikkel. Og de som kjenner meg vet at det er riiimelig kontroversielt til å være meg, jeg har nemlig sverget på at jeg aldri skal kjøpe noe på et homeparty i mitt liv!

Så dermed skulle jeg ha stoff til en god del blogginnlegg framover.
Følg med da!

1 kommentar:

Siv sa...

Spennende :D Jeg gleder meg til innleggene. Også skal jeg etterhvert få igang bloggen min også. Har ikke skjedd noe der inne siden juni. Og det har skjedd en del i sommer, så oppdatering er et must snart.

Gleder meg til matoppskriftene. Og er fryktelig spent på Homeparty-artikkelen :D