fredag 21. mai 2010

40-årskrise - del 2

Som jeg skrev for ikke lenge siden har jeg valgt å starte tidlig med min 40-årskrise, og heller spre den litt utover, så den ikke skal virke så patetisk, ikke så veldig, ihvertfall. Og det første jeg gjorde var altså å ta en ny piercing i øret.

Men jeg nøyde meg ikke med det! Neste skritt i 40-årskrisen besto i å svelge en hel del rimelig hårete og over gjennomsnittet store kameler, og melde meg inn på Facebook. Grunnen til at de nevnte kamelene måtte svelges først, er jo at jeg inntil jeg gjorde denne mindre elegante kuvendingen har vært svært så imot fjesboka, både i forhold til personvern, og i det store og det hele hvordan hele greia er lagt opp. Men mitt nye motto nå som jeg stormer mot de 40 er at det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort (stort sett ihvertfall), og jeg merket jo også at jeg hadde gått glipp av mye gossip når jeg traff folk jeg ikke ser så ofte. Dermed gled de nevnte kamelene ned uten altfor store problemer når jeg først hadde tenkt tanken, og vips så var jeg også på boka.

Nå har det gått noen uker, jeg begynner å få noen venner på lista (jeg gidder IKKE å legge til noen bare fordi jeg har sagt hei til dem en gang for ti år siden), og føler meg allerede garvet i gamet, med strenge personverninnstillinger på plass, og mange mer eller mindre interessante statusoppdateringer på veggen. Men Farmville og sånne der greier, DET skal jeg hvertfall aldri begynne med...!

1 kommentar:

Siv sa...

Hei vennen!

Nei, Farmville, Fishworld og alle de andre spillene driver vi ikke med. Har blokkert oppdateringssiden min mot slikt. Har avslått x antall invitasjoner.
Facebook er i grunnen ikke så altfor spennende, men er kjekt å få med seg hva folk driver med. Og etter at du kom inn har jeg plutselig hatt lyst til å være der mer jeg også c";) Det er hyggelig å se hva du driver med i hverdagen. Selv om jeg har fått kronisk dårlig samvittighet av å se hvor flink du er til å trene :-/
Ha en finfin dag! Klem