fredag 7. januar 2011

Angry Birds

Her rett før jul ble jeg tipset om dette spillet til mobilen, dessverre, hadde jeg nær sagt, for jeg lastet det selvfølgelig ned, og ble hekta.
Jeg har det med å bli hekta på slike ting, i den grad at det går ut over familielivet.
Og det er jo ikke bra.
Men dette spillet er virkelig morsomt, altså!Man trenger altså en touchtelefon av nyere modell, med Android, eller iPhone, eller Nokia, i Android Marked er det til og med gratis!

Hele poenget er å skyte fugler med sprettert, og samle poeng ved å sprenge grønne griser som befinner seg bak/inni/under diverse forhindringer. Man må klare å sprenge alle grisene for å klare brettet, med så få fugler som mulig av de man får utdelt på starten av brettet, og avhengig av hvor mange poeng man oppnår får man en eller to eller tre stjerner. Alt annet enn tre stjerner er selvfølgelig for dårlig.
Man skal nemlig også samle gullegg, og en av tingene man må gjøre for å få tak i alle gulleggene er å klare tre stjerner på alle brett. Gulleggene er små morsomme bonusspill og sånt, virkelig en utrolig fantasi på de folkene som har kokt ihop dette spillet!

Jo lenger ut i spillet man kommer, jo flere forskjellige fugler går man til rådighet, både fugler som deler seg i tre, kamikazefugler, bombefugler og fugler som legger bombe-egg. Grisene blir også vanskeligere og vanskeligere å sprenge, de får hjelm og blir større og stadig mer beskyttet av forhindringer. Noen av brettene har jeg spilt sikkert 100 ganger for å få de obligatoriske tre stjernene. Heldigvis finnes det mange sider på nett som viser videoer av hvordan man best sikter og skyter for å få flest mulig poeng! Det blir jo bare litt juks, ikke sant, all den tid jeg faktisk må få gjort kål på de grisene selv likevel?!


Problemet er som sagt at jeg blir helt avhengig, og det kreves tidvis stor viljestyrke for å la telefonen ligge og være sammen med familien eller gjøre husarbeid. Batteriet på telefonen går også irriterende fort tomt, så en lader må alltid være i nærheten!

1 kommentar:

Siv sa...

Knallkuult spill... de 5 brettene jeg fikk spilt før hele greia kræsja. Typisk at slike kuule spill ikke virker på akkurat den typen telefon jeg har ;)