tirsdag 17. februar 2009

Blogge for å blogge

Jeg er ingen tilhenger av å skrive noe i bloggen bare for å ha skrevet noe.
Og når livet er tøft på den private arena, og man har mer enn nok med seg og sine aller nærmeste, er det vanskelig å finne inspirasjon til blogginnlegg jeg føler det er verd å legge ut.
Men det får jo være grenser for hvor lenge jeg kan la denne bloggen være inaktiv...!

Så selv om jeg heller ikke er spesielt tilhenger av blogger som bare inneholder poster med kommentarer til dagens nyheter, så må jeg bare kommentere en sak jeg leste i dag på aftenposten.no, som på en gang var hoderystende morsom og latterlig og sjokkerende og tragisk og patetisk - og jeg vet ikke hva...

Når man til tross for gjentatte blodprøver, 4 negative DNA-tester og flere tap i rettsalen, fortsatt kjemper med nebb og klør for å "bevise" at en stakkars uskyldig fyr er far til ens barn, attpåtil ved å overfalle vedkommende og klippe av ham hår til DNA-analyse (om hun ikke visste det fra før så ville det krevd minimalt med research på forhånd for å finne ut at man faktisk trenger hårrøtter for å kunne anaysere DNA) - hva skal man si om slikt da? Denne damen hadde i tillegg fått med seg sønnen sin på å banke opp sin påståtte, men altså allerede flere ganger frikjente, "far". Fantasien, pågangsmotet og utholdenheten er det ihvertfall ikke noe i veien med. Resten, derimot....?!

Vil ellers rette en honnør til Sir David Attenborough, og et spark til religiøse fanatikere, som har sendt mannen hatmail på grunn av ting han ikke sier i programmene sine (som vi forøvrig har stor glede av å se på her i huset)!? Religion er muligens veldig positivt for mangt og mange her i verden, men når man ikke har bedre ting å gjøre enn å true andre som oppfatter verden på en annen måte, da burde det virkelig være på tide å reflektere litt over hva man faktisk driver med. Dessverre står nok det religiøse trangsynet hos slike mennesker i veien for noe som kan kalles fornuftig refleksjon. Er det rart det er krig i verden?

1 kommentar:

innendørs sa...

Hei!! Ville bare si tusen takk for den fine meitai-oppskriften du har lagt ut! Googlet meitai, og kom fram til deg!:)