torsdag 21. februar 2008

Ostehøvler

Jeg kommer fra et en-ostehøvels-hjem. Vi hadde kun en ostehøvel, i stål, og den skar usannsynlig tynne osteskiver. Ikke det at vi spiste så lite ost, den var i daglig bruk. Det hendte av og til at hele ostehøvelen knakk, og da tok morfaren min den med seg på jobb og sveiset den. De dagene fikk vi ikke ost. Jeg tror foreldrene mine har den enda. De tar den med når de drar på ferie til syden. En meget bereist ostehøvel, den har vært mye oftere i syden enn jeg.

Da jeg ble sammen med min kjære fikk jeg øynene opp for at man kan ha mer enn en ostehøvel. Vi har seks. De er helt like. Det er veldig praktisk med så mange ostehøvler, da har vi alltid en som er ren. Og når vi er på ferie kjøper vi ferdigskivet ost.

mandag 18. februar 2008

Tannbørster

De har sluttet å lage den tannbørstetypen jeg bruker, og det er så irriterende! Jeg hadde brukt så lang tid på å finne en børste jeg likte - etter at de sluttet å lage den tannbørstetypen jeg brukte før det. Tannbørster nå for tiden har så utrolig små børstehoder! Altfor små for en som er så stor i kjeften som meg, det er ekkelt! Det kan da ikke bare være meg som er så svær i kjeften?

Jeg er riktignok ei dame over middels størrelse, men jeg er mindre enn en gjennomsnittlig mann. Vi trenger skikkelige tannbørster! Derfor kjenner jeg at jeg har veldig vanskelig for å kvitte meg med den børsten jeg har nå. Jeg koker den med jevne mellomrom for å bli kvitt basillusker og andre uhumskheter, men den begynner unektelig å bli nokså slitt. Slitte tannbørster er også ekkelt. Æsj, jeg må vel snart resignere og gå over til en sånn ubrukelig mini-tannbørste.

Hvor lenge kan man egentlig ha en tannbørste?